TANDEM SKOK

Ukoliko ne možete da savladate svoj strah, u smislu da se oslonite na sebe i svoje znanje koje biste stekli tokom obuke ili jednostavno samo želite da vidite kakav je osećaj skočiti padobranom, onda je tandem skok kao stvoren za vas.

Putnik, odnosno vi ne morate voditi nikakvu brigu o skoku, niti treba da imate bilo kakvo predznanje o padobranstvu.

Osnovna uputstva dobijate pre samog skoka. Sve u svemu, tokom tandem skoka, nalazite se sigurno vezani, prikačeni za iskusnog padobranca, tandem pilota, koji upravlja celim skokom, a na vama je da slušate njegova uputstva i da uživate.

Skok se izvodi sa visine od 3000 m, a slobodni pad je neopisiv. Nemate osećaj padanja već kao da se nalazite u bestežinskom stanju, dok u stvari padate brzinom od oko 200 km/h, ali tamo gore među oblacima to je blaženi osećaj. Tih predivnih trenutaka ćete se sećati celog života, a postoji mogućnost da skok pokažete i drugima, jer će biti snimljen od priprema za skok, preko samog skoka, pa sve do prizemljenja.

Posle tandem skoka, postoji mogućnost da završite obuku i nastavite samostalno da skačete i bavite se padobranstvom.

Sigurna sam da za 180 evra sigurno nigde nećete bolje da se provedete i doživite ono što se samo jednom doživljava u životu. Prvi skok iz aviona. 🙂 Nikada više nije prvi.

Ako je mogao Nikola sa samo 11 godina da se odvaži i skoči, onda sigurno možete i vi. Dobrodošli. 🙂

show_true